ماجرای ترور تتلو چه بود؟-راهبرد معاصر

ماجرای ترور تتلو چه بود؟

تتلو باز به موضوع داغ رسانه ها تبدیل شد در ادامه ماجرای ترور تتلو را با هم می خوانیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 09
کد خبر: ۴۲۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر حسین مقصود لو معروف به تتلو که سالهاست به خارج از کشور مهاجرت کرده است و یکی از فعالان فضای مجازی می باشد که هر چند مدت یکبار به موضوع داغ رسانه ها تبدیل می شود و حواشی زیادی دارد که جدیدترین خبر داغ این خواننده که از اساس هم کذب می باشد ماجرای ترور تتلو می باشد که در ادامه راهبرد معاصر به بررسی ماجرای ترور تتلو می پردازد.

 

از عصر جمعه کلید واژه " تررو تتلو " در فضای مجازی و برخی سایت‌های خبری داغ شد. ماجرایی که اساس کذب بود و برخی سایت های خبری و سرگرمی زرد به طمع بازدید بیشتر، با برجسته کردن بخشی از صحبت‌های بنیامین بهادری خواننده پاپ درباره نحوه برخورد با تتلو در ایران، این شایعه ترور تتلو را به وجود آورده  است.


 برخی سایت‌های خبری و صفحات مجازی از عصر امروز شایعه ترور تتلو را منتشر کرده‌اند. ماجرایی که با یک جستجوی ساده، واقعیت آن مشخص می‌شود.

 

ماجر از این قرار است که بنیامین بهادری در لایو اینستاگرامی که با تی وی پلاس داشت در خصوص حاشیه‌های شکل گرفته پیرامون تتلو در این چند سال گفت: اتفاقاتی که برای تتلو رخ داده است که نوع ترور شخصیتی است. این سخنان بنیامین بازتاب وارونه‌ای در شبکه‌های مجازی داشت و در این میان برخی سایت‌های زرد، با تیترهای غیرواقعی شایعه ترور تتلو را ساختند.

 


بنیامین بهادری خواننده پاپ سرشناس کشور در لایو اینستاگرامی خود گفت: تتلو را ترور شخصیتی کردند

 

 


چند روز پیش پیج اینستاگرامی تتلو با بیش از ۴ میلیون ۴۰۰ هزار فالور از دسترس خارج شده است. همچنین پیج دوم و جایگزین تتلو که مربوط به برنامه‌ها و تصاویر کنسرت‌های او بود هم بسته شد. آزاده، همسر هیچ‌کس، خواننده رپ مشهور ایرانی، پیج اینستاگرامی تتلو را بابت تمایل نشان‌دادن به رابطه‌جنسی با دختران زیر سن‌ قانونی، به اینستاگرام ریپورت کرده، و کارزار ریپورت او را کلید زد.

 

تلاش‌های تتلو برای بازگرداندن صفحه اش ناکام بود. این شبکه اجتماعی هم اعلام کرد که دیگر اجازه فعالیت به تتلو نخواهد داد. صفحه تتلو بیش از چهار و نیم میلیون فالوئر داشت.

 

ماجرای ترور تتلو چه بود؟

 

ظاهرا روز گذشته امیر تتلو که این روز‌ها به یوتیوب و تلگرام پناه برده، دوباره تلاش کرده با ایجاد صفحه ای به نام ماشاالله 7887 به اینستاگرام برگردد، در مدت کمی از ایجاد صفحه، طرفداران او شروع به فالو کردن او کردند، که البته این بار هم تتلو ناکام ماند و لحظاتی بعد اینستاگرام صفحه او را از دسترس خارج کرد.

 

نمونه‌ای از تیترهای غیر واقعی پس از انتشار صحبت‌های بنیامین بهادری درباره تتلو و ساخته شدن شایعه ترور تتلو

ماجرای ترور تتلو چه بود؟

 

 

 

ماجرای ترور تتلو چه بود؟

 

حرمسرای تتلو و یک تجارت سیاه

ماجرا از آنجا آغاز شد تتلو در ادامه اقدامات عجیب و عموما غیراخلاقی با فراخوانی اینستاگرامی از دختران نوجوان طرفدار خود برای رابطه جنسی دعوت کرد. برخی از هواداران او نیز این فراخوان را به صورت گسترده‌ای منتشر کردند.

 

تتلو خواستار جذب “دختر‌های ۱۵ تا ۲۰ ساله ساکن ترکیه” شده بود.

 

درخواست تتلو برای رابطه با دختران زیر سن قانونی با موجی از انتقاد‌ها روبرو شد و فعالان حقوق زنان برای بسته شدن صفحه او به اینستاگرام فشار آوردند. منتقدان تتلو می‌گویند او در ترکیه “حرمسرا” به راه انداخته است. قرار است تتلو به زودی آهنگی با عنوان “حرمسرا” منتشر کند.

 

جنبش ضد تتلو فقط در شبکه‌های اجتماعی فارسی زبان نبود و کاربران ترک نیز به آن پیوستند. یک روزنامه‌نگار مشهور ترک در توییتی از پلیس امنیت ترکیه خواسته است که با این خواننده برخورد کند.

 

نهایتا روز شنبه این اتفاق رخ داد و صفحه تتلو از اینستاگرام حذف شد. اینستاگرام می‌گوید با اینگونه رفتار‌ها برخورد می‌کند. اینستاگرام گفته است راه اندازی اکانت دیگر توسط فردی که اکانتش مسدود شده غیرقانونی است و اجازه این کار را نمی‌دهد. به این ترتیب می‌توان گفت: تتلو از اینتساگرام اخراج شده است.

 

بسیار از فعالان مدنی و حقوق بشر در خارج از کشور برای حذف تتلو ازاینستاگرام تلاش کردند. از جمله این افراد “هیچکس” خواننده و همسرش بودند. ظاهرا همسر هیچکس از سوی تتلو به صورت آنلاین مورد آزار جنسیتی قرار گرفته بود.

 

همچنین برخی فعالان مدنی خواستار آن شده‌اند که کمپانی آونگ که به نوعی اسپانسر هنری تتلوست، حمایت خود را از این خواننده قطع کند. البته “آونگ” تاکنونی واکنشی به ماجرای تازه تتلو نشان نداده است.

 

 

ماجرای ترور تتلو چه بود؟

ماجرای ترور تتلو چه بود؟

 

تتلو و خودکشی!

امیر تتلو پس از بسته شدن صفحه اینستاگرامش درکانال تلگرام خود اظهارنظر‌های آشفته‌ای داشت. تتلو از برخورد‌های اخیر با او شده است انتقاد کرد و نوشت:” با این همه نادیده‌گرفته شدن باید تا حالا خودکشی می‌کردم، اما جراتش را ندارم. ”

 

او در پیامی که ساعتی بعد منتشر کرده، نوشت: “من با کمترین امکانات و بدون تبلیغ موزیک منتشر می‌کنم و هیت می‌شود و دیگران کلی امکانات هم دارند به کیفیت من نمی‌رسند. ”

 

او در انتها افزود: «کاش من را بکشند تا این همه بی‌عدالتی را نبینم!»

 

ماجرای ترور تتلو چه بود؟


کاهش حملات به تتلو

پس از چند روز موج حمله به تتلو در شبکه‌های اجتماعی، این حملات در دو روز اخیر فروکش کرده است و نگاه‌های تازه‌ای درباره او مطرح می‌شود. عده‌ای معتقدند بستن صفحه اینستاگرام تتلو اقدامی “بزدلانه” است. این عده می‌گویند سانسور تتلو می‌تواند تبعات منفی دیگری داشته باشد و از طرف دیگرخلاف اصول آزادی بیان است.

 

عده‌ای دیگر هم می‌گویند امیر تتلو خود “قربانی” وضعیت داخلی ایران است. او که سال‌ها تلاش کرد مجوز فعالیت هنری در ایران بگیرد و برای اینکار دست به هر اقدامی زد و موفق نشد، حالا عصیان کرده و به سیم آخر زده است. حسن آقامیری از فعالان سرشناس فضای مجازی از این دسته است. او می‌گوید “تتلو حاصل همین سیستم است”.

 

گروه دیگری هم می‌گویند او دچار مشکلات روحی است و مواد مخدر مصرف می‌کند و نیازمند به حمایت است تا از وضعیت بحرانی خارج شود.

 

اما همچنان عده‌ای به او می‌تازند و خواستار مقابله با این خواننده و هوادارانش هستند. ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی اصلاح طلب از این دسته است که تتلو را “تبهکار” می‌خواند. او در این باره نوشته است: ” ایکاش همت خود را صرف نقد فرهنگ حاکم می‌کردیم تا کار به اینجا نکشد. نسلی که عاصی و بلاتکلیف است کاربردی برای تفکر نمی‌بیند، ستایش تبهکار روانی مثل امیر تتلو را بر مبارزه با فقر و استبداد ترجیح می‌دهد. زبان زن ستیزانه و خشونت گستر تتلو محصول فضای سیاست زدایی شده جامعه است. ”

 

بااین حال به نظر می‌رسد حالا فضا برای تتلو کمی معتدل شده است. این در حالی است که داده کاوی‌های شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد در چند روز پیش افکار عمومی به شدت علیه او بوده است. حتی انبوه هوادارانش نیز نتوانستند با حمایت‌های خود مقابله انتقادات بایستند.

 

براساس گزارشی که خبرگزاری ایرنا منتشر کرده است نیمی از کاربران توئیتر به اقدام تتلو انتقاد کرده و از بسته شدن صفحه او ابراز خوشحالی بودند. بررسی‌های حاصل از داده‌کاوی بر روی توئیت‌های با حداقل ۳۰۰ لایک از میان ۱۳هزار و ۱۶۳ توئیت نشان می‌دهد که انتقاد از تتلو و انتقاد از مسئولان دو مضمون اصلی است که در توئیت‌هایی با کلیدواژه تتلو منتشر شده است. پنجاه درصد به تتلو تاخته اند و چهارده درصد هم از مسئولان کشور انتقاد کرده اند. در این بین فقط شش درصد از تتلو حمایت کرده اند.

 

صفحه تتلو در اینستاگرام حدود ۴.۵ میلیون فالوئر داشت؛ و در روز‌های گذشته با داشتن بیش از ۶۴۰ هزار بیننده در یک لایو اینستاگرامی، رکورد تازه‌ای زده بود.

 

این دومین بار است که اکانت او در اینستاگرام مسدود می‌شود. مهرماه ۹۸ نیز پس از انتشار گزارش‌هایی درباره انتشار محتوای مستهجن، اکانت او بسته شد، اما او اکانت تازه‌ای راه‌اندازی کرد.

 

این ماجرا با واکنش‌ها بسیار زیادی در شبکه‌های اجتماعی همراه بوده است. در کنار انتقادات از تتلو هواداران او به دفاع از این خواننده پرداخته‌اند. عده‌ای می‌گویند استوری جنجالی تتلو شوخی بوده است. ادعایی که پذیرفتنی نیست. با این حال هواداران تتلو به صفحات منتقدانش هجوم برده و اقدام به فحاشی و توهین می‌کنند.

 

تتلو ۸ بهمن سال گذشته به دلایل مهاجرتی توسط اداره مهاجرت استانبول بازداشت شد، ولی پس از مدت کوتاهی آزاد شد.

 

 

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده